@kanorijnland Facebook Linkedin
 Rijnland S 

Speel je bij Rijnland af en toe een toernooi en zit je niet in een van de andere teams, dan zit je wel in Rijnland S. Een leuk team met oudere jongeren en jongere ouderen. Een mixed team van dames en heren die gewoon lekker willen ballen en met regelmaat een toernooi willen varen maar dat is zeker niet verplicht. Waar de gezelligheid de boventoon voert wat meestal ook wel lukt.

De trainingen worden gegeven door Ed van der Meijs en als hij er niet is regelen we het zelf. We trainen 1 tot 2 keer in de week en dan leven we ons goed uit. Fanatiek maar met lol.

De toernooien die we gaan varen is lastig in te schatten omdat een deel ook bij Rijnland C vaart en we vaak niet van te voren weten wie er dan nog overblijven om met S te varen. Maar we proberen er wel een paar te pakken al dan niet in de mix met Rijnland C.

Maar als je dit al buitenstaander leest en je wil het kanopolo gaan doen of proberen en je past niet in een ander team, dan is dit het Team om het te gaan proberen!

Tijdens de aankomende Polo seizoenopeningsdag op de club (8 april) zal een nieuwe teamfoto gemaakt worden. Deze is daarna te zien op de site.


Last modified on: 19 Apr 2018 15:44:40.