@kanorijnland Facebook Linkedin
 Rijnland J 

Dit team is afgelopen zomer 2016 opgericht. Deze spelers hebben toen met de schoolsport meegedaan en van les 1 was al duidelijk dat de meesten wilden poloën. Nadat de schoolsport was afgelopen wilden ze eigenlijk ook wel gelijk doorgaan, we hebben toen het nieuwe Rijnland J opgericht.

Het bestaat uit 8 meisjes en jongens tussen de 10 en 15 jaar en aangezien dit het start team is er altijd plaats voor nieuwe jeugdleden. Een meer ervaren speler is Bor die deze groep versterkt. Hij komt uit het "oude" Rijnland J en heeft dus al enige toernooi ervaring.

De training bestaat uit kanovaardigheden, basic polo vaardigheden en spelletjes en uiteraard een potje kanopolo. De training wordt gegeven door Leo Plugge, die ook het huidige Rijnland D in eerste instantie training heeft gegeven. Hij wordt daarbij geholpen door Robin Plugge en Marie van der Kroft uit Rijnland D. Zij hebben hem ook geholpen bij de schoolsport en konden als geen ander de juiste sfeer overbrengen.

Verder zal Pieter van Duijn helpen met coachen bij een toernooi naast zijn coachwerk voor Rijnland D.

In het poloseizoen 2018 willen we proberen een paar toernooitjes te varen zodat ze gelijk de sfeer kunnen proeven van deze gezellige sport. En hopelijk spelen we ook het NK!

Heb jij interesse?
Ben je 10 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Om een afspraak te maken of meer informatie te vragen kun je een mailtje sturen naar de polocommissie


Last modified on: 19 Apr 2018 15:48:58.